Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Νέα ενημέρωση του Signal

  

Νέα ενημέρωση του Signal

 

Η γνωστή πλατφόρμα επικοινωνίας και κοινωνικής δικτυώσεως Signal είναι γνωστό ότι προβαίνει σε τακτικές μικρές ενημερώσεις της εφαρμογής της.

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση έγινε προχτές 13 Μαρτίου 2024 και ήταν η 7.2.0. Σ’ αυτήν την εκδοχή υπάρχει βελτιωμένη απόδοση στο άνοιγμα συνομιλιών μεγάλων ομάδων. Αν ο χρήστης του Signal βρίσκεται σε ομάδα με πολλά άτομα (ακόμη και εκατοντάδες), τότε οι συζητήσεις θα κάνουν πολύ λιγότερο να εμφανίζονται.

Αξίζει να το δοκιμάσει κανείς.

 

Sakis Salos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε την ελευθερία εκφράσεως της γνώμης και την ελευθερία του λόγου, γι᾿ αυτό είναι πιθανό να δημοσιεύσουμε και κείμενα που μας απεστάλησαν, με τα οποία μπορεί να μη συμφωνούμε. Τα άρθρα και τα μηνύματα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν σημαίνει ότι υιοθετούνται από αυτό το ιστολόγιο (blog). Το παρόν ιστολόγιο (blog) δεν δεσμεύεται για δημοσίευση κάθε κειμένου που μας αποστέλλεται, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει τις τυχόν ανορθογραφίες και ασυνταξίες των κειμένων ή να ενιαιοποιεί, όταν χρειάζεται, την ορθογραφία των συνεργασιών. Επίσης διατηρεί τό δικαίωμα να περικόπτει ή να αποδίδει περιληπτικώς το περιεχόμενο των δημοσιευομένων κειμένων ή να χωρίζει ένα μεγάλο κείμενο σε μικρότερες δημοσιεύσεις ή αντίθετα να ενώνει μικρά κείμενα σε μία ενιαία δημοσίευση, εφόσον δεν αλλοιώνεται το νόημα του αρχικού κειμένου. Η όποια διατυπούμενη κριτική ή αντίθετη άποψη (σε άρθρα ή σχόλια) πρέπει να είναι κόσμια και να αναφέρεται σε ιδέες, γεγονότα και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Δεν επιτρέπονται η δυσφήμηση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία, οι απρεπείς χαρακτηρισμοί, η βωμολοχία, η λεκτική βία, η συκοφαντία, τα προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια, λέξεις χυδαίες ή σεξουαλικού περιεχομένου. Όποτε εντοπίζονται τέτοια μηνύματα-σχόλια θα τροποποιούνται ή θα διαγράφονται.