Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πώς ψωνίζετε παγκοσμίως; διαδικτυακά ή χωρίς σύνδεση;

 

Πώς ψωνίζετε παγκοσμίως;

διαδικτυακά ή χωρίς σύνδεση;

 

Γράφει ο Αυγερινός Β.

 

Η Wise (πρώην TransferWise) είναι ένα παγκόσμιο ψηφιακό ίδρυμα για ηλεκτρονικές συναλλαγές.   Είναι αναγνωρισμένη ως κανονική τράπεζα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές ακόμη χώρες του κόσμου. Η παγκόσμια έδρα της είναι στο Λονδίνο.

Μπορεί κανείς να ανοίξει λογαριασμό στην Wise μόνον ηλεκτρονικά, από τον υπολογιστή του από το «έξυπνο» φορητό του τηλέφωνο (ελληνιστί· σμάρτφων).  Δεν έχει καταστήματα με φυσική παρουσία, όλα γίνονται ηλεκτρονικά.  Αυτόματα από τον καναπέ του σπιτιού σου ανοίγεις λογαριασμό και σε όποια άλλη χώρα σου δίνει την δυνατότητα η Wise, Βέλγιο, Καναδά, Αγγλία, Αμερική, Σιγκαπούρη, Αυστραλία και πολλές άλλες.

Τί παρέχει στους πελάτες της;

– Λογαριασμό πολλαπλών νομισμάτων.

Εύκολη μεταφορά χρημάτων με πολλοὺς τρόπους και ελάχιστο έως μηδενικό (σε κάποιες περιπτώσεις) κόστος.  

– Χρεωστική κάρτα (MasterCard) πολλαπλών νομισμάτων.  Υπάρχουν τόσο πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Wise. Και όταν πρόκειται για διεθνείς αγορές, θα εξοικονομήσετε χρήματα επίσης.

Αποστολή σε καρέκλα από την Κοπεγχάγη; Πληρώστε με κορώνες Δανίας και αποφύγετε την μετατροπή συναλλάγματος στην τοπική σας τράπεζα με κρυφές χρεώσεις.

Τα λεφτά του κόσμου στην τσέπη σας!

Αποκτήστε πολλές ψηφιακές κάρτες Wise - σε μια στιγμή. Κάθε κάρτα θα έχει τις δικές της μοναδικές λεπτομέρειες, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για διαφορετικά έξοδα.

Ασφαλέστερες δαπάνες, κλειδωμένες. Η ψηφιακή σας κάρτα έχει τις δικές της μοναδικές λεπτομέρειες και μπορείτε να την παγώνετε μετά από κάθε αγορά. Αυτό σας δίνει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και ηρεμίας.

Μην καθυστερείτε λοιπόν.  Ανοίξτε λογαριασμό στην Wise και αποκτήστε άμεσα μία ψηφιακή χρεωστική κάρτα πολλαπλών χρήσεων.  Αν επιθυμήτε, μπορείτε να παραγγείλετε και μία πλαστική κάρτα για 5 χρόνια με μία εφάπαξ χρέωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε την ελευθερία εκφράσεως της γνώμης και την ελευθερία του λόγου, γι᾿ αυτό είναι πιθανό να δημοσιεύσουμε και κείμενα που μας απεστάλησαν, με τα οποία μπορεί να μη συμφωνούμε. Τα άρθρα και τα μηνύματα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν σημαίνει ότι υιοθετούνται από αυτό το ιστολόγιο (blog). Το παρόν ιστολόγιο (blog) δεν δεσμεύεται για δημοσίευση κάθε κειμένου που μας αποστέλλεται, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει τις τυχόν ανορθογραφίες και ασυνταξίες των κειμένων ή να ενιαιοποιεί, όταν χρειάζεται, την ορθογραφία των συνεργασιών. Επίσης διατηρεί τό δικαίωμα να περικόπτει ή να αποδίδει περιληπτικώς το περιεχόμενο των δημοσιευομένων κειμένων ή να χωρίζει ένα μεγάλο κείμενο σε μικρότερες δημοσιεύσεις ή αντίθετα να ενώνει μικρά κείμενα σε μία ενιαία δημοσίευση, εφόσον δεν αλλοιώνεται το νόημα του αρχικού κειμένου. Η όποια διατυπούμενη κριτική ή αντίθετη άποψη (σε άρθρα ή σχόλια) πρέπει να είναι κόσμια και να αναφέρεται σε ιδέες, γεγονότα και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Δεν επιτρέπονται η δυσφήμηση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία, οι απρεπείς χαρακτηρισμοί, η βωμολοχία, η λεκτική βία, η συκοφαντία, τα προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια, λέξεις χυδαίες ή σεξουαλικού περιεχομένου. Όποτε εντοπίζονται τέτοια μηνύματα-σχόλια θα τροποποιούνται ή θα διαγράφονται.