Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Κερδίστε μέχρι 150 € στην Revolut

 

Κερδίστε μέχρι 150 € στην Revolut

 

Γράφει ο Αυγερινός Β.

 

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε ότι πλέον δύο απόλυτα ψηφιακές ευρωπαϊκές τράπεζες, η Wise και η N26, έχουν ξεκινήσει να δίνουν στους καταθέτες τους  τόκους με ιδιαίτερα ελκυστικά επιτόκια, και σίγουρα πολύ υψηλότερα και πολύ πιο συμφέροντα από αυτά των ελληνικών τραπεζών, οι οποίες συνεχίζουν να μας περνάνε για κωθώνια και να μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί!  Μήπως πράγματι είμαστε;

Η εξέλιξη αυτή με τις δύο ψηφιακές ευρωπαϊκές τράπεζες, που δίνουν ελκυστικά επιτόκια, είναι πολύ σημαντική, διότι σήμερα είναι σχετικά εύκολο για όσους Έλληνες ενδιαφέρονται να ανοίξουν λογαριασμό σε αυτές, να μεταφέρουν εκεί ένα μέρος των αποταμιεύσεών τους, όσο μικρό ποσό κι αν είναι, και να κερδίσουν κάποιους τόκους.

Μία άλλη, επίσης πολύ γνωστή και στην Ελλάδα, ψηφιακή ευρωπαϊκή τράπεζα είναι η Revolut Bank UAB, όπως είναι ο πλήρης τίτλος της, η οποία έχει την εύρωπαϊκή έδρα της στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Το διεθνές κέντρο της είναι στην Αγγλία. Η Revolut Bank UAB έχει λάβει πλήρη άδεια κανονικής τραπεζικής λειτουργίας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και εποπτεύεται από την Κεντρική Τράπεζα της Λιθουανίας. Η Revolut Bank UAB παρέχει υπηρεσίες πίστωσης, πληρωμών, τρεχούμενων λογαριασμών και λογαριασμών καταθέσεων όψεως.

Η Revolut δεν προσφέρει τόκους στις καταθέσεις των πελατών της, τοὐλάχιστον ὄχι ἀκόμη.  Έχει όμως μία άλλη αξιόλογη και εξίσου ελκυστική προσφορά, με την οποία μπορούν οι ήδη πελάτες της να κερδίσουν κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό.

Λοιπόν θέλετε να κερδίσετε 30 € πιο εύκολα από ποτέ; Είναι πραγματικά εύκολο! Αν είστε πελάτης της Revolut απλώς πείτε στους φίλους σας και στους συγγενείς σας να εγγραφούν και εκείνοι στη Revolut και θα κερδίσετε από την τράπεζα μία επιβράβευση 30€ για καθέναν που εγγράφεται από την πρόσκλησή σας.

Πώς μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας;  Βασική προϋπόθεση είναι φυσικά να είστε ήδη πελάτης της Revolut και να έχετε την εφαρμογή της στο φορητό σας τηλέφωνο.  Μόνον έτσι λειτουργούν αυτές οι τράπεζες.  Απο εκεί και πέρα η διαδικασία είναι η εξής.

1. Μεταβείτε στην εφαρμογή και πατήστε το εικονίδιο σύστασης στην αρχική οθόνη.

2. Από τη λίστα επαφών επιλέξτε τους φίλους που θέλετε να προσκαλέσετε.  

Προσοχή! Μπορείτε να προσκαλέσετε μέχρι 5 φίλους. Δηλαδή 30 Χ 5 = 150 € καθαρό δικό σας κέρδος!  Απλώς βεβαιωθείτε ότι τα άτομα που θα προσκαλέσετε πληρούν τις προϋποθέσεις, για να ανοίξουν έναν λογαριασμό Revolut, και ότι δεν είναι ήδη πελάτες της Revolut.

Τι πρέπει να κάνουν οι φίλοι σας;

1. Να δημιουργήσουν λογαριασμό στη Revolut, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό σύνδεσμο σύστασης που θα τους έχετε αποστείλει.

2. Να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους και να περάσουν με επιτυχία τη διαδικασία ελέγχου «Γνώρισε τον πελάτη σου» (Know Your Customer - KYC).

3. Να προσθέσουν χρήματα συνδέοντας έναν τραπεζικό λογαριασμό ή μία χρεωστική κάρτα.

4. Να παραγγείλουν μια φυσική κάρτα Revolut (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις παράδοσης).

5. Να πραγματοποιήσουν 3 συναλλαγές αγοράς με τη νέα κάρτα Revolut, ύψους τουλάχιστον 5 € εκάστη (ισχύουν εξαιρέσεις συναλλαγών).  Να σημειωθεί ότι εν αναμονή της φυσικής κάρτας, οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη χρήση της εικονικής κάρτας Revolut, την οποία μπορούν να συνδέσουν στο Google Wallet  ή στο Apple Wallet.

6. Τα παραπάνω βήματα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από τις 16 Απριλίου 2024 8:59 μ.μ. GMT.  Μην ανησυχείτε όμως, μετά την ημερομηνία αυτή θα δημιουργηθή νέα περίοδος της προσφοράς, ώστε να ωφεληθούν και όσοι δεν πρόλαβαν!

Και τι κερδίζετε εσείς;  Θα λάβετε 30 € για κάθε φίλο που πληροί τα παραπάνω κριτήρια, με όριο τις 5 εγγραφές, δηλαδή σύνολο μέχρι 150 €!

Όσοι λοιπόν είστε πελάτες της Revolut, και δεν έχετε κάμει χρήση αυτής της προσφοράς, μην καθυστερείτε άλλο! Προσκαλέστε τους φίλους σας το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να προλάβουν να ολοκληρώσουν τα βήματα πριν τη λήξη της προωθητικής ενέργειας 16 Απριλίου 2024 8:59 μ.μ. GMT!

Στο blog της Revolut οι ενδιαφερόμενοι θα βρούν τους αναλυτικούς Όρους και τις Προϋποθέσεις αυτής της πολύ ωραίας και έξυπνης προσφοράς.

Και κάτι τελευταίο! Εάν κάποιος αναγνώστης δεν έχει ακόμη ανοίξει λογαριασμό στην Revolut, αλλά ενδιαφέρεται να γίνη μέλος της κοινότητας με πάνω από 40 εκατομμύρια χρήστες που λατρεύουν τη Revolut, ας κάμη την εγγραφή του από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://revolut.com/referral/?referral-code=dionysvu8x!APR1-24-AR-L2

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε την ελευθερία εκφράσεως της γνώμης και την ελευθερία του λόγου, γι᾿ αυτό είναι πιθανό να δημοσιεύσουμε και κείμενα που μας απεστάλησαν, με τα οποία μπορεί να μη συμφωνούμε. Τα άρθρα και τα μηνύματα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν σημαίνει ότι υιοθετούνται από αυτό το ιστολόγιο (blog). Το παρόν ιστολόγιο (blog) δεν δεσμεύεται για δημοσίευση κάθε κειμένου που μας αποστέλλεται, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει τις τυχόν ανορθογραφίες και ασυνταξίες των κειμένων ή να ενιαιοποιεί, όταν χρειάζεται, την ορθογραφία των συνεργασιών. Επίσης διατηρεί τό δικαίωμα να περικόπτει ή να αποδίδει περιληπτικώς το περιεχόμενο των δημοσιευομένων κειμένων ή να χωρίζει ένα μεγάλο κείμενο σε μικρότερες δημοσιεύσεις ή αντίθετα να ενώνει μικρά κείμενα σε μία ενιαία δημοσίευση, εφόσον δεν αλλοιώνεται το νόημα του αρχικού κειμένου. Η όποια διατυπούμενη κριτική ή αντίθετη άποψη (σε άρθρα ή σχόλια) πρέπει να είναι κόσμια και να αναφέρεται σε ιδέες, γεγονότα και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Δεν επιτρέπονται η δυσφήμηση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία, οι απρεπείς χαρακτηρισμοί, η βωμολοχία, η λεκτική βία, η συκοφαντία, τα προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια, λέξεις χυδαίες ή σεξουαλικού περιεχομένου. Όποτε εντοπίζονται τέτοια μηνύματα-σχόλια θα τροποποιούνται ή θα διαγράφονται.