Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η μοναδική μεταλλική κάρτα τής Curve!

 

Η μοναδική μεταλλική κάρτα τής Curve!

 

Γράφει ο Αυγερινός Β.

 

Η Curve (www.curve.com) είναι μία πολύ έξυπνη ψηφιακή εφαρμογή για συναλλαγές χωρίς μετρητά.  Η εγγραφή γίνεται εύκολα από το τάμπλετ ή από το φορητό τηλέφωνό σας (σμάρτφων).  Σου παρέχει μία τραπεζική κάρτα MasterCard (πλαστική ή μεταλλική, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει), η οποία όμως δεν έχει μέσα λεφτά, ούτε της βάζεις λεφτά!  Αντί για χρήματα στην κάρτα της Curve βάζεις... άλλες τραπεζικές κάρτες!

Πράγματι, από την εφαρμογή συνδέεις την κάρτα της Curve με κάποια άλλη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα άλλης τράπεζας.  Ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει, μπορείς να συνδέσης μέχρι 3 κάρτες (για το δωρεάν πρόγραμμα), μέχρι 10 ή απεριόριστα!  Τα δύο τελευταία προγράμματα είναι με μηνιαία ή ετήσια χρέωση.

Ειδικά η μεταλλική κάρτα της Curve (Curve Metal, δηλαδή το απεριόριστο όριο καρτών) αξίζει όλα τα λεφτά και συμφέρει και οικονομικά!  Αναβαθμίζοντας κάποιος το πρόγραμμά του στην Curve Metal θα διαπιστώση ότι Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ τα έξοδά της.  Διότι τώρα μπορείτε να κερδίσετε 1% επιστροφή μετρητών από 12 πωλητές λιανικής της επιλογής σας με το Curve Metal, καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ την κάλυψη του κόστους του μηνιαίου προγράμματος.

Φανταστείτε επιστροφή χρημάτων για όλα τα είδη παντοπωλείου, τα έξοδα ταξιδιού, τους πρωινούς καφέδες, τα γεύματα σε πακέτο και τις κρατήσεις διακοπών και πολλά άλλα! Όλα είναι δυνατά με την Curve Metal. Επιλέξτε από μεγάλα σούπερ μάρκετ, ταξιδιωτικές επωνυμίες και βαριές αλυσίδες, όπως Amazon, ASOS, Apple, IKEA και πολλά άλλα!

Επίσης με την Curve Metal θα έχετε καλύτερα ποσοστά επιστροφής μετρητών. Λάβετε υψηλότερες τιμές σε όλες τις ανταμοιβές εντός εφαρμογής, π.χ. οι πελάτες του Curve Metal κερδίζουν 4,8% επιστροφή μετρητών στο Argos έναντι 3,4% στο δωρεάν πρόγραμμα Curve Standard.

Τεράστια εξοικονόμηση χρεώσεων στο εξωτερικό. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στο εξωτερικό χωρίς χρέωση. Αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει έως και 30 € σε χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό για κάθε 1.000 € που ξοδεύετε στο εξωτερικό σε σύγκριση με τη χρήση απευθείας τράπεζας ή πιστωτικής κάρτας που χρεώνει 3% σε χρεώσεις.

Μπορείτε επίσης να κάνετε ανάληψη έως και 1.000 € σε μετρητά/30 ημέρες χωρίς χρέωση, εξοικονομώντας σας έως και 30 € σε χρεώσεις ξένων ΑΤΜ* 

 *βάσει τράπεζας ή παρόχου πιστωτικών καρτών που χρεώνει 3% χρεώσεις ξένων ΑΤΜ.

Ανεκτίμητα οφέλη. Συνδέστε όσους λογαριασμούς θέλετε στο Curve Wallet σας, δημιουργήστε απεριόριστους «έξυπνους κανόνες» (Smart Rules) και επιστροφή στον χρόνο (Go Back in Time®) έως και 120 ημέρες με το Curve Metal.

Η Curve Card και το ηλεκτρονικό χρήμα που σχετίζεται με κάρτες που εκδίδονται στον ΕΟΧ εκδίδονται από την Curve Europe UAB, με άδεια ιδρύματος ηλεκτρονικού χρήματος, εξουσιοδοτημένη στη Λιθουανία από την Τράπεζα της Λιθουανίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε την ελευθερία εκφράσεως της γνώμης και την ελευθερία του λόγου, γι᾿ αυτό είναι πιθανό να δημοσιεύσουμε και κείμενα που μας απεστάλησαν, με τα οποία μπορεί να μη συμφωνούμε. Τα άρθρα και τα μηνύματα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν σημαίνει ότι υιοθετούνται από αυτό το ιστολόγιο (blog). Το παρόν ιστολόγιο (blog) δεν δεσμεύεται για δημοσίευση κάθε κειμένου που μας αποστέλλεται, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει τις τυχόν ανορθογραφίες και ασυνταξίες των κειμένων ή να ενιαιοποιεί, όταν χρειάζεται, την ορθογραφία των συνεργασιών. Επίσης διατηρεί τό δικαίωμα να περικόπτει ή να αποδίδει περιληπτικώς το περιεχόμενο των δημοσιευομένων κειμένων ή να χωρίζει ένα μεγάλο κείμενο σε μικρότερες δημοσιεύσεις ή αντίθετα να ενώνει μικρά κείμενα σε μία ενιαία δημοσίευση, εφόσον δεν αλλοιώνεται το νόημα του αρχικού κειμένου. Η όποια διατυπούμενη κριτική ή αντίθετη άποψη (σε άρθρα ή σχόλια) πρέπει να είναι κόσμια και να αναφέρεται σε ιδέες, γεγονότα και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Δεν επιτρέπονται η δυσφήμηση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία, οι απρεπείς χαρακτηρισμοί, η βωμολοχία, η λεκτική βία, η συκοφαντία, τα προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια, λέξεις χυδαίες ή σεξουαλικού περιεχομένου. Όποτε εντοπίζονται τέτοια μηνύματα-σχόλια θα τροποποιούνται ή θα διαγράφονται.