Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Εδώ είμαι!

 Ναι! είμαι εδώ! Και είμαι καλά στην υγεία μου!

Προτίμησα την σιωπή τα τελευταία 3 χρόνια.  Κουράστηκα από την βαβούρα και την οχλοβοή.  Έβλεπα τους ανθρώπους του απλού λαού τόσο μπερδεμένους, οργισμένους, φοβισμένους...

Από την άλλη μεριά το ψέμα και η προπαγάνδα όσων έχουν εξουσία, δύναμη, διασυνδέσεις...

Υστερα από τόσα χρόνια σιωπής σκέφτηκα ότι ίσως ήρθε ο καιρός να ξεκινήσω και πάλι την επικοινωνία μαζί σας, να εμφανιστώ και πάλι στο ταπεινό αυτό ιστολόγιο.  

Ένα νέο ταξίδι φαίνεται να αρχίζει...

Σας ευχαριστώ πολύ.

Sakis Salos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε την ελευθερία εκφράσεως της γνώμης και την ελευθερία του λόγου, γι᾿ αυτό είναι πιθανό να δημοσιεύσουμε και κείμενα που μας απεστάλησαν, με τα οποία μπορεί να μη συμφωνούμε. Τα άρθρα και τα μηνύματα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν σημαίνει ότι υιοθετούνται από αυτό το ιστολόγιο (blog). Το παρόν ιστολόγιο (blog) δεν δεσμεύεται για δημοσίευση κάθε κειμένου που μας αποστέλλεται, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει τις τυχόν ανορθογραφίες και ασυνταξίες των κειμένων ή να ενιαιοποιεί, όταν χρειάζεται, την ορθογραφία των συνεργασιών. Επίσης διατηρεί τό δικαίωμα να περικόπτει ή να αποδίδει περιληπτικώς το περιεχόμενο των δημοσιευομένων κειμένων ή να χωρίζει ένα μεγάλο κείμενο σε μικρότερες δημοσιεύσεις ή αντίθετα να ενώνει μικρά κείμενα σε μία ενιαία δημοσίευση, εφόσον δεν αλλοιώνεται το νόημα του αρχικού κειμένου. Η όποια διατυπούμενη κριτική ή αντίθετη άποψη (σε άρθρα ή σχόλια) πρέπει να είναι κόσμια και να αναφέρεται σε ιδέες, γεγονότα και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Δεν επιτρέπονται η δυσφήμηση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία, οι απρεπείς χαρακτηρισμοί, η βωμολοχία, η λεκτική βία, η συκοφαντία, τα προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια, λέξεις χυδαίες ή σεξουαλικού περιεχομένου. Όποτε εντοπίζονται τέτοια μηνύματα-σχόλια θα τροποποιούνται ή θα διαγράφονται.