Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Πολιτικό γαϊτανάκι

Αποσπάσματα από σχόλιο αναγνώστη στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ένα απίστευτο γαϊτανάκι πόσο για γέλια και για κλάματα είμαστε τελικά. Διαβάζουμε τα απίστευτα οι εκβιασμοί πάνε σύννεφο.
Οι πολιτικοί του μνημονίου Σαμαράς Βενιζέλος δίνουν την ύστατη μάχη ενάντια στον εχθρό τον Σύριζα. Ο τρόμος τους είναι μεγάλος και αυτό βοηθάει στο να κάνουν το ένα ατόπημα πίσω από το άλλο.

Πόσο τραγικός είστε κύριε Σαμαρά ...
Η Σταθερότητα σας παράδειγμα προς αποφυγή...
Την μία διώχνετε την Ντόρα την εξερευνήτρια γιατί ψήφισε το πρώτο μνημόνιο την επομένη διαγράφετε την μισή σας κοινοβουλευτική σας ομάδα γιατί δεν ψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο και τώρα επιστρέφει η Ντόρα όπου με αυτή την κίνηση σας δεν φέρνετε συσπείρωση στην παράταξη σας αλλά αποδεικνύετε για ακόμα μια φορά πόσο αναξιόπιστος και επικίνδυνος πολιτικός είστε.

Την χώρα μας εσείς μαζί με το Μπατσοκ του κυρίου Βενιζέλου την καταστρέψατε ολοκληρωτικά. Στα 37 χρόνια που κυβερνήσατε και οι δυο μαζί πέρα από ξεπούλημα, μίζες, διαπλοκές, σκάνδαλα, διόγκωση του δημοσίου ρεμούλες και το κακό συναπάντημα δεν υπάρχει κάτι άλλο που να θυμόμαστε.
Σε αυτά τα 37 χρόνια η Ελλάδα μπορούσε να είναι Ελβετία η τέλος πάντων ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό κράτος σε υποδομές και ανάπτυξη.

Ο απολογισμός που κάνουμε τώρα είναι τραγικός.
Πείνα, εξαθλίωση, άστεγοι, χαράτσια, ανεργία, μετανάστευση των Ελλήνων διαλυμένο κράτος, διαλυμένη η κοινωνική συνοχή, ένα κράτος κατεστραμμένο με τον κόσμο να βρίσκεται σε κατάσταση τρέλας δίχως μέλλον και προοπτική.

... Ζητάτε από τον κόσμο να σας ψηφίσει για να τον σώσετε τι να σώσετε δεν μας λέτε και εμάς να καταλάβουμε.
...

Δημιουργήσατε τις μεγαλύτερες Α.Ε τα κόμματα σας με πελατάκια όλους αυτούς που τους χώσατε είτε στο δημόσιο είτε οπουδήποτε αλλού με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους τα χωριά τους μην έχοντας τα απαιτούμενα στοιχειώδη προσόντα έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια στρατιά από ψηφοφόρους και ένα δημόσιο τέρας μη λειτουργικό ενώ συγχρόνως καταστρέψατε τον ιδιωτικό τομέα.

Έξτρα χαράτσια, ελαστικά ωράρια μη έλεγχο του κάθε επιχειρηματία στο να απολύει και να μειώνει τους μισθούς σε εξευτελιστικά επίπεδα στον κάθε εργαζόμενο για να μπορείτε να δανείζεστε συνέχεια ώστε να μπορείτε να πληρώνετε τους κομματικά πελάτες σας αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους Έλληνες που δίνουν καθημερινή μάχη για επιβίωση.
Όσοι από εμάς έχουν ακόμη δουλειά σε άθλιες και τριτοκοσμικές συνθήκες.
 
Εσείς και μόνον εσείς (ΝΔ ΜΠΑΤΣΟΚ) φτιάξατε ένα ντόμινο καταστροφής που τώρα τρέχει και καταστρέφει τα πάντα στην χώρα μας και σίγουρα κάτι τυχοδιώκτες πολιτικοί εραστές της καρέκλας, της γραβάτας και υπηρέτες του σάπιου συστήματος δεν μπορούν να το σταματήσουν, γιατί απλά εσείς χρόνια τώρα δουλεύατε πάνω σε αυτό, εσείς είσαστε οι δημιουργοί του και εσείς το υπηρετείτε πιστά 37 χρόνια τώρα με τα γνωστά του αποτελέσματα.
Αυτή είναι η μόνη η πραγματική αλήθεια.
 
...
 
Βάζετε αντρόπιαστα το ψευτοδίλημμα ευρώ η δραχμή και σας απαντώ δεν μας νοιάζει γιατί απλά το έχω ξανά γράψει από εδώ μέσα δεν πληρωνόμαστε είμαστε άνεργοι.
Για ποια ανάπτυξη μιλάτε; Τι είναι η ανάπτυξη η κόρη που χάθηκε και ξανά γύρισε.

Στα 37 χρόνια που κυβερνήσατε (Μπατσοκ ΝΔ) την μόνη ανάπτυξη που φέρατε ήταν στις κομματικές σας Α.Ε ένα σκασμό off sore των επιχειρηματιών που υπηρετείτε πιστά και την καταστροφή μας από χρηματιστήρια φούσκες κλοπή ομολόγων από τα ταμεία μας καταστροφή των κοινωνικών παροχών κ.λ.π.

Τι μένει; Σταματήστε να ξευτιλίζεστε άλλο, ο κόσμος δεν είναι πρόβατα η και να είναι ξυπνάνε και ετοιμάζονται να φάνε τους λύκους. Πρέπει ο κόσμος να μάθει να αλλάζει ότι δεν του αρέσει να καταλάβουν πως εμείς και μόνον εμείς έχουμε την δύναμη να μην ξανά γίνει αυτό το χάλι τόσα χρόνια δύο κόμματα τα ίδια και τα ίδια.
 ...

Αναγνώστης



(πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε την ελευθερία εκφράσεως της γνώμης και την ελευθερία του λόγου, γι᾿ αυτό είναι πιθανό να δημοσιεύσουμε και κείμενα που μας απεστάλησαν, με τα οποία μπορεί να μη συμφωνούμε. Τα άρθρα και τα μηνύματα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν σημαίνει ότι υιοθετούνται από αυτό το ιστολόγιο (blog). Το παρόν ιστολόγιο (blog) δεν δεσμεύεται για δημοσίευση κάθε κειμένου που μας αποστέλλεται, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει τις τυχόν ανορθογραφίες και ασυνταξίες των κειμένων ή να ενιαιοποιεί, όταν χρειάζεται, την ορθογραφία των συνεργασιών. Επίσης διατηρεί τό δικαίωμα να περικόπτει ή να αποδίδει περιληπτικώς το περιεχόμενο των δημοσιευομένων κειμένων ή να χωρίζει ένα μεγάλο κείμενο σε μικρότερες δημοσιεύσεις ή αντίθετα να ενώνει μικρά κείμενα σε μία ενιαία δημοσίευση, εφόσον δεν αλλοιώνεται το νόημα του αρχικού κειμένου. Η όποια διατυπούμενη κριτική ή αντίθετη άποψη (σε άρθρα ή σχόλια) πρέπει να είναι κόσμια και να αναφέρεται σε ιδέες, γεγονότα και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Δεν επιτρέπονται η δυσφήμηση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία, οι απρεπείς χαρακτηρισμοί, η βωμολοχία, η λεκτική βία, η συκοφαντία, τα προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια, λέξεις χυδαίες ή σεξουαλικού περιεχομένου. Όποτε εντοπίζονται τέτοια μηνύματα-σχόλια θα τροποποιούνται ή θα διαγράφονται.