Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Οι καλύτεροι διαφημιστές της Χρυσής Αυγής!

Επιτέλους έχει παραγίνει αυτό το πράγμα!  Δέκα μέρες έχουν περάσει από τις τελευταίες εκλογές και βάλθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι, όλα τα Μ.Μ.Ε. (= Μέσα Μαλάκυνσης Εγκεφάλου), να γίνουν οι καλύτεροι διαφημιστές υπέρ της Χρυσής Αυγής.  Δήθεν προοδευτικά κανάλια, δήθεν αριστεροί δημοσιογράφοι, έχουν επιδοθεί σε ένα συναγωνισμό ποιός θα πρωτοκαλέσει ποιος θα πρωτοπαρουσιάσει τον Μιχαλολιάκο... Να ακούσουμε τις απόψεις του! να ενημερωθούμε! Ήρωες τους εχουνε κάνει.  Τα πρόσωπα της ημέρας και της εβδομάδας.  Κι όλα αυτά δήθεν με το πρόσχημα της ενημέρωσης και δήθεν ότι θέλουν να δείξουν στον κόσμο τις ακραίες θέσεις που έχει η Χρυσή Αυγή.  Η «αρνητική» προπαγάνδα καλά κρατεί!

Ο Μιχαλολιάκος βέβαια χαζός δεν είναι.  Δεν πρόκειται τώρα να καθήσει να πει ακραία πράγματα.  Αντιθέτως, όταν τον ακούει κανείς, διαπιστώνει ότι τα περισσότερα απ’ όσα λέει είναι πολύ σωστά! Λέει αλήθειες, λέει πράγματα που αγγίζουν την καρδιά του κόσμου. Λέει αληθειες και πληροφορίες κρυμμένες και θαμμένες από την αριστερή προπαγάνδα των τελευταίων δεκαετιών.  Επομένως αυτό που κάνουν όλοι οι δημοσιογράφοι όλα αυτά τα λεγόμενα μέσα δεν είναι τίποτε άλλο από να διαφημίζουν τη Χρυσή Αυγή!

Προσπαθούν να βοηθήσουν τη Χρυσή Αυγή να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό στις νέες εκλογές;  Μήπως θεωρούν ότι η Χρυσή Αυγή θα σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες που γίνονται, για να σχηματιστεί ένα ενιαίο κεντροδεξιό μέτωπο;  Εάν όντως συμβαίνει αυτό, εάν όντως η αριστερά βοηθάει αυτήν την πρόσφατη προβολή της Χρυσής Αυγής, τοτε είναι ένα πολύ άθλιο, γλοιώδες, ανατριχιαστικό, και εμετικο παιχνίδι. 

Σταματήστε, κύριοι, αυτήν την προπαγάνδα! Σταματήστε πλέον αυτή την πλύση εγκεφάλου προς τους Ελλήνες! Φτάνει πια! Σας έχουμε καταλάβει!

Ελλήνες, μην τρώτε το πολιτικό κουτόχορτο των ραδιοτηλεοπτικών και λοιπών δημοσιογραφικών μαγειρείων.

Sakis Salos 

7 σχόλια:

  1. Ase mas re Saki. Enw oi aristeroi , oi kentrooi socialistes oi oi deksioi lene swsta pragmata kai ta kanoun ki olas. Re oloi sto idio kazani vrazoune OLOI mhdenos eksairoumenou. Varethikame na akoume kai na diavazoume propagandes yper h kata kommatwn kai politikwn antilhpsewn. Kai esena se varethikame saki kai olo to synafh sou. Kamia praksh tha doume h tha synexisoume na akoume apopseis? ainte na xathite oloi sas !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε με ξέρεις ούτε σε ξέρω, Ανώνυμε 1:55. Επομένως δεν ξέρεις τι λες, όταν μιλάς για "συνάφι μου" ή όταν αναφέρεσαι σε "όλους μας". Σε πληροφωρώ μάλιστα ότι δεν έχω κανένα "συνάφι" και δεν έχω κάποιον άλλον παρέα στο ιστολόγιο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Μόνος μου το έφτιαξα, μόνο εγώ γράφω ό,τι κρίνω, και μόνος μου το διαχειρίζομαι. Μήπως νομίζεις ότι είμαι κάποιος άλλος;

      Έχω μόλις 10 μέρες που δημιούργησα αυτό το ιστολόγιο και για πρώτη φορά μπορώ και λέω τις απόψεις μου και εκφράζω τις επισημάνσεις μου δημόσια και ελεύθερα ή προβάλλω αξιοπρόσεκτα σχόλια και άρθρα άλλων. Δεν ξέρω πότε πρόλαβες και "με βαρέθηκες" μέσα σε 10 μέρες αλλά είναι δικαίωμά σου. Όπως βέβαια και εμένα είναι δικαίωμά μου να έχω αυτό το blog και να το χρησιμοποιώ όπως νομίζω και θέλω. Κανείς δεν σε ανάγκασε να έρθης εδώ, να διαβάσης τα κείμενα και να συμμετάσχης. Αν δεν σ΄ αρέσει και ενοχλείσαι απο την παρουσία μου και τις απόψεις μου, απλά "αλλάζεις κανάλι".

      Δεν σου λέω "να πάς να χαθείς". Γιατί πιστεύω στον διάλογο και θεωρώ ότι και η έκφραση της αντίρρησης, της άρνησης και της αντίθετης άποψης είναι απαραίτητη και μπορεί να είναι εποικοδομητική και ωφέλιμοι. Η διαφορά αντιλήψεων καταγράφεται δημοσίως και οι αναγνώστες του διαδικτύου ας κρίνουν.

      Στα υπόλοιπα που λές, συμφωνούμε.

      Διαγραφή
    2. File Saki sou zhtw sygnwmh. Nwmiza oti eisai dhmosiografos(pou profanos den eisai) kai genikologousa otan egrapsa oti se varethika.
      Symfwnoume oti diafwnoume loipon se kapoies apopseis sou. Kai symfwnoume oti symfwnoume se olla ta ypoloipa.
      Synexeise to blog sou kai grafe auta pou pisteveis.
      Egw mia fora tha se diavazw eite symfwnw eite diafwnw.

      Διαγραφή
  2. File anonymous, den eimai kai fanatikos ths XA. pantws den exoun dwsei akoma dikaiwma na tous amfhsvitoume. an kai nwmizw oti sthn prwth eukairia kai autoi tha koitaksoun na ekmetaleutoun thn katastash gia proswpiko ofelos. Dyssthxws h ennoia "politikos" sthn Ellada exei pethanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. File Saki sou zhtw sygnwmh. Nwmiza oti eisai dhmosiografos(pou profanos den eisai) kai genikologousa otan egrapsa oti se varethika.
    Symfwnoume oti diafwnoume loipon se kapoies apopseis sou. Kai symfwnoume oti symfwnoume se olla ta ypoloipa.
    Synexeise to blog sou kai grafe auta pou pisteveis.
    Egw mia fora tha se diavazw eite symfwnw eite diafwnw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ανωνυμε 1:08, φυσικά και δεν είμαι δημοσιογράφος. Θα εχεις δει αλλωστε τι γραφω αλλα και τι δημοσιευω για τους δημοσιογραφους.
      Χαιρομαι που λύθηκε η παρεξηγηση. Ολα καλά λοιπόν. Το e-mail μου βρισκεται κατω απο τον τιτλο του blog. Θα περιμενω να δημοσιευσω και δικα σου κειμενα.

      Διαγραφή
  4. Αναδημοσιεύσεις

    1. http://www.inews.gr/96/oi-kalyteroi-diafimistes-tis-chrysis-avgis.htm
    2. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_2300.html
    3. http://pressmme.com/news/%CE%9F%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82
    4. http://www.bloglines.gr/articles/609643/Oi-kaluteroi-diafimistes-tis-Xrusis-Augis#.T7thO1JKVno
    5. http://newsbay.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1/
    6. http://www.newsnow.gr/article/97345/oi-kalyteroi-diafimistes-tis-xrysis-avgis.html
    7. http://dlvr.it/1ZvkbV
    8. http://www.facebook.com/ofthalmapates/posts/280338558729401
    9. http://kafeneio.info/tro-ma-ktiko/oi-kaliteroi-diafimistes-tis-xrusis-augis
    10. http://www.kokoria.gr/2012/05/blog-post_5188.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβόμαστε την ελευθερία εκφράσεως της γνώμης και την ελευθερία του λόγου, γι᾿ αυτό είναι πιθανό να δημοσιεύσουμε και κείμενα που μας απεστάλησαν, με τα οποία μπορεί να μη συμφωνούμε. Τα άρθρα και τα μηνύματα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν σημαίνει ότι υιοθετούνται από αυτό το ιστολόγιο (blog). Το παρόν ιστολόγιο (blog) δεν δεσμεύεται για δημοσίευση κάθε κειμένου που μας αποστέλλεται, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει τις τυχόν ανορθογραφίες και ασυνταξίες των κειμένων ή να ενιαιοποιεί, όταν χρειάζεται, την ορθογραφία των συνεργασιών. Επίσης διατηρεί τό δικαίωμα να περικόπτει ή να αποδίδει περιληπτικώς το περιεχόμενο των δημοσιευομένων κειμένων ή να χωρίζει ένα μεγάλο κείμενο σε μικρότερες δημοσιεύσεις ή αντίθετα να ενώνει μικρά κείμενα σε μία ενιαία δημοσίευση, εφόσον δεν αλλοιώνεται το νόημα του αρχικού κειμένου. Η όποια διατυπούμενη κριτική ή αντίθετη άποψη (σε άρθρα ή σχόλια) πρέπει να είναι κόσμια και να αναφέρεται σε ιδέες, γεγονότα και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Δεν επιτρέπονται η δυσφήμηση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία, οι απρεπείς χαρακτηρισμοί, η βωμολοχία, η λεκτική βία, η συκοφαντία, τα προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια, λέξεις χυδαίες ή σεξουαλικού περιεχομένου. Όποτε εντοπίζονται τέτοια μηνύματα-σχόλια θα τροποποιούνται ή θα διαγράφονται.