Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Απορίες σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κάθομαι αυτές τις μέρες και ακούω διάφορες πολιτικές συζητήσεις και προσπαθώ να καταλάβω σε τί κόσμο βρίσκονται οι του ΣΥΡΙΖΑ! Ο ένας βγαίνει και λέει ότι οι καταθέσεις στις τράπεζες είναι 160δις και από εκεί θα... βρεθούν τα λεφτά αν δεν μας δώσουν το δάνειο, ο άλλος λέει ότι τα λεφτά θα βρεθούν από δάνειο που θα πάρουμε από του "πλούσιους" Έλληνες που παίρνουν το τρομακτικό ποσό των 20.000. Βγαίνει ο τρίτος και λέει ότι θα βάλουν φόρο 1% ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ και όχι των κερδών, στα τέτοια του δηλαδή αν μια επιχείρηση έχει ζημίες, σε όλες τις επιχειρησεις μέχρι να βρούμε τις 500 πιο πλούσιες γιατι αυτές λειτουργούν με offshore, και μετά λέει ότι αυτό θα πάρει χρόνια για να τις βρουν!

Ο Βαρεμένος χθες ρωτήθηκε γιατί στο πρόγραμμά τους λένε ότι θα κάνουν 100.000 προσλήψεις στο δημόσιο και πως θα πάρουν πίσω τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή και είπε οτι αυτό τελικά είναι το παλιό πρόγραμμα και τώρα θα το αλλάξουν!

Ο Τσίπρας χθες παραδέχθηκε στο CNN ότι δεν θα γίνει μονομερής καταγγελία του μνημονίου, παρά μόνο αν θα σταματήσουν να μας δίνουν τα δάνεια!

Στο πρόγραμμά τους λένε οτι θα καταργήσουν παρελάσεις, εθνικό ύμνο σε σχολεία και εθνικές γιορτές, οτι τα Σκόπια έχουν δικαίωμα να ονομάζονται Μακεδονία, γιατί ο καθένας έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, λένε ότι θα αναγνωρίσουν τουρκική μειονότητα στην Θράκη, λένε ότι θα συζητήσουν με τους τσάμηδες για τις περιουσίες τους, και άλλα πολλά που αν κάποιος διαβάσει το πρόγραμμά τους θα δει ότι πλέον μιλάμε, όχι απλά για ένα κόμμα κολλημένο σε μια θεωρία 200 ετών, άλλα για ένα ανθελληνικό κόμμα!

 Ξυπνάτε πρόβατα που μόλις κάποιος προεκλογικά σας πει κάτι τρέχετε και τον ψηφίζετε!

Αναγνώστης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβόμαστε την ελευθερία εκφράσεως της γνώμης και την ελευθερία του λόγου, γι᾿ αυτό είναι πιθανό να δημοσιεύσουμε και κείμενα που μας απεστάλησαν, με τα οποία μπορεί να μη συμφωνούμε. Τα άρθρα και τα μηνύματα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν σημαίνει ότι υιοθετούνται από αυτό το ιστολόγιο (blog). Το παρόν ιστολόγιο (blog) δεν δεσμεύεται για δημοσίευση κάθε κειμένου που μας αποστέλλεται, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνει τις τυχόν ανορθογραφίες και ασυνταξίες των κειμένων ή να ενιαιοποιεί, όταν χρειάζεται, την ορθογραφία των συνεργασιών. Επίσης διατηρεί τό δικαίωμα να περικόπτει ή να αποδίδει περιληπτικώς το περιεχόμενο των δημοσιευομένων κειμένων ή να χωρίζει ένα μεγάλο κείμενο σε μικρότερες δημοσιεύσεις ή αντίθετα να ενώνει μικρά κείμενα σε μία ενιαία δημοσίευση, εφόσον δεν αλλοιώνεται το νόημα του αρχικού κειμένου. Η όποια διατυπούμενη κριτική ή αντίθετη άποψη (σε άρθρα ή σχόλια) πρέπει να είναι κόσμια και να αναφέρεται σε ιδέες, γεγονότα και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Δεν επιτρέπονται η δυσφήμηση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία, οι απρεπείς χαρακτηρισμοί, η βωμολοχία, η λεκτική βία, η συκοφαντία, τα προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια, λέξεις χυδαίες ή σεξουαλικού περιεχομένου. Όποτε εντοπίζονται τέτοια μηνύματα-σχόλια θα τροποποιούνται ή θα διαγράφονται.